email   contraseña entrar»
 
 
26/02/2012 - blog,Nacional,Comunidad Valenciana,Hockey
 
L'Enrile cau a Calafell i no pot eixir del descens: 4-2
 
 

 

 

L'Enrile no ha pogut traure res positiu de la seua visita a Calafell i ha perdut per 4 a 2. Però hi ha més males notícies. El Monjos, contra tot pronòstic, es va imposar al Noia per 2 a 4 en Sant Sadurní i els de Diego Mir ocupen ara l'última posició de la classificació.

A Calafell la història s'ha tornat a repetir. Entrega, bon joc però falta d'efectivitat de cara a porteria contrària i jugades aïllades molt desgraciades que condenen a l'Alcodiam.

Com a mostra el primer gol. Penalti rigorós que li xiulen a Carlos Pérez. El de la pedrera protesta i li mostren la blava. Álvaro Navedo para la pena màxima però en l'inferioritat els de Pere Varias s'avancen al marcador.

Lucas Martínez empataria de falta directa quan faltava un minut per acabar la primera part. Hi havia partit.

Però de nou la desgràcia. Xut de Marc Coy, toca en l'estic de Lucas Martínez i fa el 2 a 1. De contacolp els del Baix Panadés van fer el 3 a 1. Tutti Baieli fa el 3 a 2 com a conseqüència d'un fort xut exterior.

La falta d'encert dels d'Alcoi es demostra en el fet de que es van errar tres faltes directes.

Cap de setmana de descans per la disputa a Vilanova de la Copa del Rei. El próxim compromís lliguer será el diumenge 11 de març contra el Reus Deportiu.

 
 
 
GALERÍA DE IMÁGENES